Quedaven només deu minuts per al final del derbi quan Joan Noguera va culminar una gran acció individual en el que seria l'únic gol d'un partit vibrant entre el Berga i el Gironella, amb una gran expectació al municipal de la capital del Berguedà xifrada en unes 700 persones a les grades. Feia vuit temporades que no es vivia un Berga-Gironella en competició oficial.

El Gironella va saltar millor sobre el terreny de joc i Pau Ragués i Miki Noguera van disposar de bones ocasions per marcar; en aquesta fase, la defensa del Berga i el seu porter Dani Peralta van haver de treballar de valent. Els gironellencs optaven pel joc de toc curt mentre que el Berga, amb una pressió alta, intentava recuperar pilotes i arribar als dominis de Xisco amb perill. A mida que van avançar els minuts, el joc es va anar equilibrant. El local Xavier València va disposar d'una molt bona oportunitat, però el 0 a 0 inicial es va mantenir fins el descans després d'una gran intervenció del porter visitant Xisco.

A la represa, el joc ha estat més travat i les ocasions no han estat nombroses Una de les més clares, un xut al pal de Xavier València rematant un servei de falta per part de Joanet (min 54). I quan l'empat semblava mastegar-se, una frivolitat de Joan Noguera, amb un xut final a l'escaire, va ser decisiva per decantar un derbi força igualat, malgrat les diverses alternances que va haver-hi.

Amb l'1 a 0 i en la recta final del matx, el Gironella es va llançar desesperadament a l'atac, però la defensa local va aconseguir mantenir la porteria a zero.

Amb aquesta, el Berga acumula tres victòries seguides i en canvi, el Gironella continua sense poder guanyar a fora de casa.