La pilot manresana Mireia Badia va posar ahir el punt final a la temporada oficial amb la certificació del títol català d'enduro, en l'última prova del calendari, que es va disputar a Ponts. L'Enduro del Segre va tenir la presència de més de 120 participants en un ambient molt fred i amb boira, entre els quals hi havia els germans Marc i Àlex Márquez.

Badia arrodoneix, d'aquesta manera, un any excepcional, en què ha obtingut el campionat català i també l'estatal d'enduro. A més, va ser sisena en el Campionat del Món i segona als Sis Dies d'Enduro, en què va formar part de l'equip espanyol.

La pilot de Motorgas va explicar que «estic molt satisfeta de com han anat les coses avui, no ja per haver tancat el Campionat de Catalunya havent sumat els punts del primer lloc en dones, sinó pel meu rendiment i els temps que he anat aconseguint».

La bagenca va admetre que «físicament m'he sentit perfecta i he acabat bé la cursa, malgrat el seu alt nivell d'exigència». Amb aquest any, «he fet un pas endavant en el meu creixement com a pilot, però això ha de ser només el començament. Em queda molt per millorar i aprendre».