El pilot Nani Roma i el seu copilot Àlex Haro han deixat l'emprenta del seu cotxe al Campus Motor de Castellolí. L'acte ha tingut lloc aquest dilluns al migdia després de la presentació d'un projecte per desenvolupar tecnologia digital per al futur de l'automoció, el que es defineix com a connecting car.

El Consell Comarcal de l'Anoia i diferent ajuntaments, al costat d'universitats com la UOC i la UPC, i entitats del món del motor han presentat un programa de desenvolupament industrial que requeriria una inversió de mes de tres milions d'euros, i que esperen poder subvencionar al 50% amb ajuts Feder.

Joan ´'Nani' Roma i Àlex Haro han compatit el projecte dels anoiencs. Han portat el seu cotxe del Dàkar fins a les instal·lacions del Campus Motor i amb una de les rodes de recanvi l'han fet passat pel tendre formigó perquè l'empresa del doble campió del Dàkar quedi per sempre a les instal·lacions. Roma s'ha mostrat molt agraït del suport que rep de l'afició i també dels seus espònsors que li permeten repetir l'aventura del Dàkar any rere any. A una setmana de sortir cap l'Amèrcia del Sud, Roma està esperançat en poder fer un bon resultat.