El Torneig de Nadal Ciutat de Manresa, un clàssic per aquestes dates, es jugarà enguany entre demà divendres i dissabte al municipal de la Mion, sota l´organització de la Pirinaica que compta amb la col·laboració de l´Ajuntament de Manresa.

Aquest torneig, de categoria benjamí, compleix setze edicions i ho fa amb un cartell de setze equips de la Catalunya Central dividits en quatre grups. Va néixer el 2001 amb l´objectiu de potenciar el futbol7 entre les entitats de Manresa i comarques veÏnes i com a eina de relació social. Ara, tot i que la modalitat del futbol7 és ben arrelada es manté aquesta trobada com a mitjà per compartir emocions, cultures i amistat, entre els jugadors dels clubs participants.

Els clubs participants són el Gimnàstic de Manresa, el CE Manresa (2), el Callús, el Gironella, el Manlleu, el Solsona, el Santpedor, la Balconada, el Fruitosenc, el Castellbell, l´Anoia, el Cardona i la Pirinaica (3) com a amfitrió. Els partit de la fase prèvia es jugaran demà al matí des d´1/4 d´11 fins al migdia; la fase definitiva es disputarà dissabte des de les 10 del matí i amb la final programada a les 14 h.

El Gimnàstic de Manresa és el vigent campió després d´imposar-se al CE Manresa per un ajustat 1 a 0 en la final de l´any passat en la qual hi van participar els equips B de les dues entitats manresanes davant d´un nombrós públic. La tercera posició va ser el conjunt sabadellenc del Can Rull després de vèncer el CE Manresa D per 2 a 0 en el duel per la plaça de bronze.