Sis punts sumats en els dos dar-rers partits, contra l´Avià diumenge passat al Congost i avui davant el Girona B a domicili, han permès al Manresa arribar al final de la primera volta a només un punt de les places de permanència. A Fontajau, els d´Albert Garciahan guanyat un rival directe, un Girona B que fa sis partits que no guanya (té pendent l´enfrontament al camp de l´Horta de la setzena jornada, que s´ha de jugar dimecres que ve al Feliu i Codina). Un gol del debutant Sam Margetts va ser suficient perquè el Manresa sumés tres punts vitals.

El tècnic dels manresans ha optat per canviar l´inquilí de la porteria i Oliver Sánchez va deixar el seu lloc a Roman, precisament un dels jugadors més destacats del partit. El lloc del sancionat Jhonny ha estat per a José Luque, mentre que Joshua ha entrat per Lucho en relació amb l´alineació que feia una setmana s´imposava a l´Avià.

L´enfrontament al camp del Girona B vha estat marcat pel vent, que ha impedit fer un joc vistós. A la primera part poques han estat les aproximacions de perill que van fer uns i altres. Ha destacat una rematada dels locals que Roman ha respost amb una molt bona intervenció, com també en una rematada llunyanya que el vent ha enverinat. El blanc-i-vermell Lluís Clop vha tingut la seva ocasió però en lloc de xutar, que semblava l´opció més bona, ha optat per fer una passada a un company i aquí s'ha perdut la perillositat de la jugada. Els dos equips es'han retirat al descans amb l´empat iniciat de 0 a 0 i amb tot obert per a la represa.

A la segona part s'ha estrenat el davanter neozelandès Sam Margetts, que ha entrat per José Luque. I no ha tardat a fer el seu primer gol amb la camiseta del Manresa. Era el minut 54 quan el nou jugador del Manresa, i amb poc angle, ha perforat la porteria defensada per Conesa. El 0 a 1 ha creat una certa ansietat a un també necessitat Girona B. El Manresa tenia el control del matx i ha poogut marcar el 0 a 2 en una acció de Rebollo, que havia entrat en el lloc del francès Samy; el manresà ha encarat el porter local però aquest ha aturat la rematada. Els gironins cada cop feien un joc més directe aprofitant el seu físic, però la defensa manresana, amb el porter inclòs, feia un gran treball i mantenia la porteria a zero. Tot i això, i quan ja passaven tres minuts del temps reglamentari, el Girona B ha tingut un córner a favor, però que al final no ha tingut conseqüències malgrat disposar, els locals, de jugadors molt alts en la rematada.