L'extrem de l'Espanyol Hernán Pérez ha assegurat que el club català jugarà la Lliga de Campions "molt abans" que acabi el seu nou contracte a causa del creixement que està experimentat l'entitat catalana.

El futbolista, en la presentació de l'acord de renovació fins al 2020 al qual ha arribat amb el club blanc-i-blau, ha assegurat que desitja arribar "al màxim" amb l'Espanyol.

"Viure coses fins al 2020 seria molt bo, per això estic content amb aquesta renovació", ha comentat el paraguaià, que ha estat acompanyat per la seva dona, pel conseller delegat Ramón Robert i pel director esportiu, Jordi Lardín.

Hernán Pérez, que passa a tenir una clàusula de rescissió de 300 milions d'euros, ha promès total implicació, ja sigui al camp o a la banqueta.

"Segueixo treballant i busco sempre el nivell màxim. Encara no s'ha vist la meva millor versió i seguiré esforçant-m'hi. Lluito cada dia per la meva posició i tinc la sort que el tècnic compta ara amb mi", ha dit.

A nivell col·lectiu, l'internacional ha destacat la importància dels dos pròxims partits: "Són partits difícils i claus. Començant pel Granada, a casa, que és primordial per a l'equip. Tots som conscients del que ens estem jugant i hem de pensar, ara, jornada a jornada".