FUTBOL | SEGONA CATALANA

Gironella i Sallent firmen taules en un derbi que té un joc molt discret

Els berguedans Noguera i Sibila es van haver de retirar lesionats

Gironella i Sallent firmen taules en un derbi que té un joc molt discretsalvador redó

El derbi intercomarcal de la segona volta va acabar amb el mateix marcador amb el qual havia començat: 0-0. Gironella i Sallent van firmar un partit molt discret, amb molt poques ocasions per ambdós conjunts. Els gironellencs van haver de substituir a Miki Noguera i Toni Sibila, lesionats, i d'aquesta manera s'uneixen a la llarga llista de baixes que té l'equip de Ponti.

El partit va començar amb molt respecte d'uns i altres. Ambdós equips només van crear perill a pilota parada. La més clara pels locals va ser després d'una centrada lateral que no va trobar rematador per mil·límetres. Per part visitant, un xut a les acaballes de la primera part de Yuti no va trobar porteria i una centrada anterior d'Aitor Lorca no va trobar rematador.

A la represa, la tònica no va canviar i el partit va seguir el mateix guió. Safont des de la cantonada, va tenir la millor ocasió del partit pels locals. Fins i tot, l'expulsió de Suso Pelfort no va aportar una clara superioritat als locals que no van saber aprofitar els set minuts que van jugar amb un home més.