Tercer empat consecutiu del Manresa, que no li serveix per sortir de les places de descens, tot i escalar una posició. Els manresans van sumar un punt a casa d'un Tona que és rival directe en la lluita per mantenir la categoria.

A la primera part, els d'Albert Garcia van portar la iniciativa, tot i que van veure com els locals feien perill en els contracops. El joc va ser travat amb moltes faltes i imprecisions. Crivillé va poder marcar al minut 9 però la seva rematada, dins de l'àrea, va sortir per sobre del travesser. Al minut 20, en una altra pèrdua de pilota visitant, el mateix Crivillé va creuar massa la pilota. Al minut 28 ho va provar Riki amb un xut llu-nyà que va estar a punt de sorprendre Fran. I abans del descans la va tenir Joshua, però el seu llançament va ser massa tou després d'una bona combinació de conjunt per la banda esquerra.

La segona part va ser més vistosa, tot i que es va mantenir la lluita per tres punts vitals. Va haver-hi més alternatives sense un dominador clar, tot i que amb més arribades dels manresans. Sam Margetts va xutar en un lateral de la porteria al minut 47, i al 56 va fer-ho massa creuat sol davant Fran. Al 68, Enric Soriano va estar a punt de marcar en un llançament de falta de Sergi Soler. Samy va tenir la seva ocasió al minut 70. A la recta final van ser els locals els que van poder marcar en una acció de Youssef al minut 78. Tres minuts després es van reclamar mans a l'àrea local en una acció de Leandro i al 85, l'oportunitat més clara del Tona, Roman va impedir el gol de Bengoura. I Samy va rematar forçat a boca de gol una bona centrada de Gonzalo (min 88).