Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | PRIMERA CATALANA

L'Avià no té punteria a Masnou i suma la novena jornada sense guanyar

Amb 1 a 0 al marcador els berguedans han desaprofitat clares ocasions de gol

L'Avià ha desaprofitat una bona ocasió de sumar els tres punts en un partit, al camp del Masnou, qen el qual ha desaprofitat moltes clares ocasions de gol, sobretot a la segona part quan els locals manaven 1 a 0 en el marcador. Amb aquesta derrota, els berguedans sumen nou jornades sense guanyar i baixen fins a l'avantpenúltima posició de la classificació.

La primera part ha estat molt igualada tot i que amb un lleuger domini local. Després del descans, amb 1 a 0 en contra, l'Avià ha millorat molt el seu rendiment i quan tenia el seu rival contra les cordes, en una acció de contracop ha arribat el 2 a 0. Tot i això, un gol del debutant Vilalta ha donat emoció als darrers minuts, però en el descompte, el Masnou ha fet el 3 a 1 definitiu.