El Cadí La Seu visitarà avui, a partir de les 19?h, la pista de les segones classificades, l'Spar City Lift Girona. Quan només queden dues jornades per finalitzar la temporada regular, les de la Seu d'Urgell són sisenes i estan en un gran moment de forma, amb cinc victòries consecutives.

Tot i així, hauran de confirmar-ho i guanyar les gironines, a més de fer-ho també la setmana vinent a casa davant el Pajariel Bembibre per tal d'assegurar el seu accés als play-off. En el cas de només guanyar un dels dos partits, les de Joan Carles Pié estaran als play-off sempre que no entrin en un triple empat amb l'Araski.

Després de la solvent victòria contra el Campus Promete de la darrera jornada, el Cadí està en un moment de joc i confiança òptim per enfrontar-se al potent equip gironí. Segons l'entrenador urgellenc, Joan Carles Pié, una de les claus serà reduir l'anotació de les locals per intentar sumar una victòria que podria suposar, en funció dels resultats de la jornada, la classificació directa per jugar els play-off pel títol de la Lliga Femenina