Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | SEGONA CATALANA

El Gironella fa un gran partit però queda amb la mel als llavis al minut 90

El partit va ser trepidant tot i que cap dels dos equips va tenir gaires ocasions de gol

El Gironella fa un gran partit però queda amb la mel als llavis al minut 90salvador redó

Feia vuit dies des de l'últim partit del Gironella. Va ser al camp del San Lorenzo, a Terrassa, i els del Berguedà van perdre dos punts en el temps afegit. Com si d'un déjà vu es tractés, la història es va repetir ahir al Municipal de Gironella i en aquest cas davant un dels capdavanters, un Can Rull que anava segon a la classificació. Centrada lateral, aquesta vegada amb la pilota en joc, i rematada de Rosa que tirava per terra tot el treball fet pels homes de Ponti i deixava amb la mel als llavis al conjunt gironellenc, que manva en el marcador 1 a 0.

Abans, el partit havia estat trepidant, amb un alt ritme de joc però sense gaires ocasions per als dos equips. Un gol de Manel a la sortida d'un córner havia posat els gironellencs davant en el marcador, però l'esmentada rematada de Rosa al minut 90 va situar l'1-1 definitiu en el marcador.