L'Atlètic de Madrid es va situar ahir de manera momentània en la tercera posició de la lliga, cinc punts darrere del Barça i amb un d'avantatge sobre el Sevilla, després de derrotar un Màlaga que tampoc no reacciona amb Míchel a la banqueta i que veu com se li aproxima l'Sporting, que és a sis punts. El partit d'avui entre sevillans i asturians, per tant, serà molt important per a les aspiracions de tots dos.

Ahir, a la Rosaleda, el Màlaga va estrenar un sistema de tres centrals, però un d'ells, Miguel Torres, només va durar 14 minuts damunt del camp per culpa d'una lesió. El seu lloc el va ocupar Ricca i, quan s'estava situant, Torres va aprofitar una pilota d'esquena a porteria per assistir Koke, que va superar Kameni.

Sentència a la represa

A la segona meitat, l'Atlètic es va limitar a controlar durant els primers 20 minuts i va sentenciar quan va voler. Primer va avisar Griezmann, amb un xut massa creuat, i tot seguit va ser Torres, qui va deixar una pilota per tal que Filipe Luis la piqués per damunt del porter del Màlaga i sentenciés el resultat davant del desencís de l'afició andalusa, cada dia més d'ungles amb l'equip.