L'Unicaja va aconseguir la segona victòria seguida a la Lliga Endesa en superar el MoraBanc Andorra per un clar 93-69, en el primer partit dels malaguenys al Martín Carpena després de la consecució de l'Eurocup davant el València Basket.

En el primer quart els andorrans van sortir amb força, però els locals van estar molt encertats en el llançament exterior i van impedir que el seu rival marxés en l'electrònic (25-27). En el segon període, els homes de Joan Plaza van augmentar la intensitat defensiva i van dominar el rebot, i això els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts de marge (45-38).

En la segona meitat el base local Kyle Fogg va liderar el seu equip, que va ampliar la diferència fins els deu punts al final del tercer quart (66-56). En el darrer període els malaguenys van trencar definitivament el matx i segueixen lluitant a la zona alta de la taula.