El Barça va sol·licitar al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) que dicti una resolució sobre la sanció de dos partits a Neymar i que «en el cas que aquesta confirmi la sanció del jugador» llavors «atorgui subsidiàriament la seva suspensió cautelar».

El club blaugrana va emetre un comunicat en resposta al fet públic per Enrique Arnaldo, president del TAD, després que aquest no hagi pogut localitzar dos dels membres del TAD i s'hagués vist obligat a desconvocar la reunió extraordinària prevista ahir al migdia. El president del TAD va informar el Barça que la sanció de dos partits a Neymar és «d'immediata execució», excepte si li concedeixen la suspensió cautelar, una mesura que el club blaugrana no havia sol·licitat.

El Barça respon

Mitjançant un comunicat, el Barça, que recorda que va interposar a les 16.08 hores de divendres davant el TAD el recurs corresponent, expressa la seva sorpresa perquè el president del TAD afirma que el club blaugrana havia presentat el seu escrit quan ja havia finalitzat la reunió, tenint en compte que el citat organisme «mai va notificar al club l'horari fixat per a la seva reunió» i «sol·licita al TAD que dicti una resolució i que, en el cas d'aquesta confirmi la sanció del jugador, atorgui subsidiàriament la seva suspensió cautelar».

A més a més, el club dóna per fet que el president del TAD no participarà en la deliberació per no predisposar la resolució amb les seves opinions ja expressades públicament.