Emocionat. Així es com l'entrenador, Carlos López, comentava al finalitzar el partit la fita històrica acabada de complir:«estem molt contents, ara mateix no som conscients del que hem aconseguit». El tècnic vallesà no esperava pujar aquesta setmana, però es mostrava molt satisfet per la feina feta: «l'objectiu inicial era salvar la categoria, el Gimnàstic és un club molt potent, però ni en els millors dels somnis pensavem pujar a Divisió d'Honor».

El president Miquel Sebastià era incapaç de descriure les sensacions viscudes: «en aquest moment estic molt emocionat, perquè ho he passat molt malament, fa dos anys estavem a Preferent i si algú m'hagués dit que estariem a Divisió d'Honor no m'ho hagués cregut». Sebastià ja mira de cara a l'any que ve i comenta que «ara hem de gaudir d'aquests dos dies i dilluns hem de començar a treballar de cara a l'any vinent».

El coordinador Sergi Martínez es mostrava molt eufòric a peu de gespa i feia una valoració molt bona dels darrers anys: «és un projecte de fa 3-4 anys, és una animalada el que hem aconseguit. Estic molt content, el mèrit és de tots, és el premi més gran per tot el treball d'aquests anys». El capità del juvenil del Gimnàstic, Carlos Novoa, que acaba la seva etapa com a juvenil, posava punt i final a quatre anys com a jugador escapulat: «ha sigut un any dur, ningú creia en nosaltres i ara estem aquí amb l'ascens i lluitant per a un lloc pel Campionat de Catalunya».