El Martorell Inovyn es va imposar amb contundència (88-59) al Yosiquesé Cordobasket andalús en la tercera jornada de la fase d'ascens a LEB Plata que es va disputar a la localitat madrilenya de Villaviciosa de Odón. Amb aquest triomf, el club martorellenc puja de categoria i jugarà la temporada vinent en el tercer nivell del bàsquet estatal. A més, l'equip tanca la millor temporada de la seva història, en la qual també ha aconseguit proclamar-se campió de la Lliga Catalana EBA.

En el primer quart hi va haver una certa igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (17-16 al final). En el segon període, els del Baix Llobregat Nord es van basar en el joc exterior i en l'àmplia rotació per obrir un forat important davant uns cordovesos que no tenien gaires idees en atac. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb disset punts de marge pel Martorell Inovyn (46-29).

En la segona meitat els jugadors dirigits per Adrià Alonso només es van haver de dedicar a administrar la renda, i fins i tot la van ampliar al final del tercer quart (62-39). En els deu darrers minuts, Alonso va aprofitar per donar descans als homés més importants i minuts als menys habituals, sense veure perillar la victòria en cap moment.