Un cop disputats els dos partits corresponents als quarts de final de la Copa Catalunya sènior, en què s'han classificat el Manresa FS i La Unión de Santa Coloma, que s'afegeixen al FC Barcelona i el Catgas Energia per a les semifinals, el club manresà proposarà a la federació (Lliga Catalana de futbol sala) que el Nou Congost repeteixi com a seu de la final a quatre de la Copa Catalunya.

Cal recordar que aquesta competició es va celebrar amb un gran èxit la tardor passada a la instal·lació manresana i va acollir més de 1.500 aficionats en les dues jornades, la de les semifinals i la del partit pel tercer i quart lloc, i la final, que van jugar el Barça i el Catgas Energia, els dos equips de la màxima categoria estatal, amb victòria blaugrana.

Per decidir l'escenari de la final a quatre de la Copa Catalunya del 2017 hi ha convocada una reunió per al proper dimarts 6 de juny a la seu de la Federació Catalana de Futbol amb els clubs implicats.