El futbolista turc del Barça Arda Turan va anunciar ahir que abandona la selecció turca poc després de ser expulsat de la concentració, a Eslovènia, per agredir un periodista. «He fet coses malament mentre vestia aquesta samarreta. Poso fi a la meva carrera amb la selecció», va dir el fins ara capità del conjunt turc durant una roda de premsa.

Hores abans, el seleccionador, Fatih Terim, havia decidit expulsar el jugador de la concentració a Eslovènia, on l'equip prepara el partit de diumenge contra Kosovo. «Em sento [lliure] com un ocell. Quan es fa alguna cosa a la vida cal pagar-ne el preu. Jo he fet coses malament mentre vestia la samarreta de la selecció. Hem decidit que no participaria en el partit contra Kosovo. Parlo com algú enamorat d'aquesta samarreta, com un jugador que mai va pensar en els diners», va dir Arda Turan en la seva compareixença.

«Vaig dir que, per evitar molèsties, si calia faria un pas enrere. Crec que ha arribat el moment. Faig el que cal fer i poso fi a la meva carrera a la selecció nacional», va concloure el blaugrana.

L'incident pel qual Turan deixa l'equip va tenir lloc a l'avió de la selecció turca, després de disputar dilluns passat un amistós a Skopje contra Macedònia (0-0), i després que Turan reconegués entre el passatge el periodista esportiu Bilal Mese. Segons el diari Hürriyet, Turan va acusar Mese d'escriure mentides sobre ell i altres jugadors, el va agafar pel coll i el va colpejar mentre l'insultava.

«Em cago en els que han deixat entrar una persona tan deshonrosa com tu en aquest avió. Puc deixar el futbol però no et deixaré deshonrar el meu honor, ni la meva família», va dir el jugador del Barça, que va criticar uns reportatges del periodista en els quals s'apuntava que l'any passat diversos jugadors de la selecció, entre ells Turan, van demanar més diners, i també va criticar a crits la federació turca i el seu president, Yildirim Demirören.