Com cada estiu, la plaça Major de Manresa ha quedat coberta de sorra durant una setmana per a la celebració de l'onzena edició del torneig de vòlei plata que organitzen conjuntament l'Ajuntament de Manresa i el Club Vòlei 6.

La competició es durà a terme fins diumenge, 2 de juliol, i els partits es juguen cada dia de 2/4 de 7 de la tarda a les 12 de la nit (menys diumenge). Enguany s'hi han inscrit un total de 45 equips. Ahir, dimarts, també es va iniciar el campus de vòlei per a infants i joves, amb un total de 21 participants que volen iciciar-se o volen continuar practicant el vòlei platja. Igualment va començar el torneig júnior, amb un total de 8 equips inscrits i que finalitza dissabte, 1 de juliol, amb les corresponents finals. Diumenge, de les 9 del matí a les 9 del vespre (amb dues hores de descans al migdia), estarà destinat a la fase final de la competició sènior amb les diferents eliminatòries .

Els equips tots són mixtos i estan formats com a mínim per 4 persones. Els participants han estat dividits entre els que juguen a vòlei platja habitualment i els que s'hi inicien. Així, hi ha 18 equips amb una certa experiència, els blaus, i els 27 restants s'inicien en aquesta modalitat, els vermells.