Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Egiba tanca la temporada amb un estatal brillant

Andrea Carmona, amb un cop al dit, no va competir per precaució

L'Egiba tanca la temporada amb un estatal brillantarxiu particular

Un grup de 41 gimnastes i 8 tècnics de l'Egiba van desplaçar-se fins a Valladolid per participar en els campionats d'Espanya de gimnàstica artística masculina.

Les primeres de competir van ser les gimnastes de nivell 2 grans; Laura Sánchez va ser 63a i Carla Pérez, 40a. En nivell 3 grans, Glòria Calm va ser 12a; Alba Garcia, 44a i Gina Combellé, 37a. En nivell 3 GAM, Ivan Hernández, 13è i Marta Cano, de nivell 3 petites, 26a. Les primeres medalles van arribar amb la competició de via olímpica. En nivell 6 GAF, Berta Franquesa va ser 12a i 3a a terra, i Aina Solà va asolir la 8a posició. En nivell 6 GAM, Álvaro Giráldez va ser campió d'Espanya a la general, i també va aconseguir l'or en terra i paral·leles, plata en salt de poltre i bronze en cavall d'arcs i barra fixa; Aitor Gómez va penjar-se la medalla de bronze, l'or en anelles i barra fixa i el bronze a ter-ra; Arnau Delgado va ser 18è i Pau Sucias, amb només un any d'entrenament, va fer molt bona competició, i va quedar primer en cavall d'arcs i 20è a la general.

Entre els petits de via olímpica de nivell 5, Laia Font va ser subcampiona d'Espanya i també va assolir la plata en salt, barra d'equilibri i el bronze en paral·leles; Ona Sánchez va ser 8a i campiona en salt de poltre; Oana Roxanna, 20a i Andreu Morell, 14è.

En nivell 7, Martí Flores va ser 4t, plata en paral·les i barra fixa i bronze en anelles; Pau Bermúdez, que sortia d'una lesió, va ser 8è; Jordi Marc, 15è i Joan Prat, 20è. En nivell 8, Fidel Serra va fer una competició rodona i va ser subcampió a la general i en cavall d'arcs. En nivell 9, Lorena Medina va ser 5a i va guanyar la plata en barra d'equilibri; Mar Palliso, 7a, i Carla Font, 9a (després de donar-se un cop en un dit, i per precaució, Andrea Carmona no va competir, ja que té els Jocs Olímpics juvenils a tocar). Viktor Lazarenko va ser plata en cavall d'arcs, bronze en anelles i quart a la general.

En nivell 10, Kevin Traid no va tenir el seu millor dia tot i aconseguir l'or en cavall d'arcs i la 12a plaça de la general. Tant Viktor Lazarenko com Kevin Traid han començat a preparar-se per al Mundial de l'octubre, al Canadà.

La competició es va tancar amb les més petites de nivell 1; Clàudia Navarro, 16a, Leire de la Peña, 29a; Maria Comallonga, 36a; Júlia Garcia, 44a; Clàudia Carretero, 58a; Júlia Sánchez, 63a; Júlia Monteagudo, 81a, i Laia Rosas, 91a.

Prem per veure més contingut per a tu