Un grup de 41 gimnastes i 8 tècnics de l'Egiba van desplaçar-se fins a Valladolid per participar en els campionats d'Espanya de gimnàstica artística masculina.

Les primeres de competir van ser les gimnastes de nivell 2 grans; Laura Sánchez va ser 63a i Carla Pérez, 40a. En nivell 3 grans, Glòria Calm va ser 12a; Alba Garcia, 44a i Gina Combellé, 37a. En nivell 3 GAM, Ivan Hernández, 13è i Marta Cano, de nivell 3 petites, 26a. Les primeres medalles van arribar amb la competició de via olímpica. En nivell 6 GAF, Berta Franquesa va ser 12a i 3a a terra, i Aina Solà va asolir la 8a posició. En nivell 6 GAM, Álvaro Giráldez va ser campió d'Espanya a la general, i també va aconseguir l'or en terra i paral·leles, plata en salt de poltre i bronze en cavall d'arcs i barra fixa; Aitor Gómez va penjar-se la medalla de bronze, l'or en anelles i barra fixa i el bronze a ter-ra; Arnau Delgado va ser 18è i Pau Sucias, amb només un any d'entrenament, va fer molt bona competició, i va quedar primer en cavall d'arcs i 20è a la general.

Entre els petits de via olímpica de nivell 5, Laia Font va ser subcampiona d'Espanya i també va assolir la plata en salt, barra d'equilibri i el bronze en paral·leles; Ona Sánchez va ser 8a i campiona en salt de poltre; Oana Roxanna, 20a i Andreu Morell, 14è.

En nivell 7, Martí Flores va ser 4t, plata en paral·les i barra fixa i bronze en anelles; Pau Bermúdez, que sortia d'una lesió, va ser 8è; Jordi Marc, 15è i Joan Prat, 20è. En nivell 8, Fidel Serra va fer una competició rodona i va ser subcampió a la general i en cavall d'arcs. En nivell 9, Lorena Medina va ser 5a i va guanyar la plata en barra d'equilibri; Mar Palliso, 7a, i Carla Font, 9a (després de donar-se un cop en un dit, i per precaució, Andrea Carmona no va competir, ja que té els Jocs Olímpics juvenils a tocar). Viktor Lazarenko va ser plata en cavall d'arcs, bronze en anelles i quart a la general.

En nivell 10, Kevin Traid no va tenir el seu millor dia tot i aconseguir l'or en cavall d'arcs i la 12a plaça de la general. Tant Viktor Lazarenko com Kevin Traid han començat a preparar-se per al Mundial de l'octubre, al Canadà.

La competició es va tancar amb les més petites de nivell 1; Clàudia Navarro, 16a, Leire de la Peña, 29a; Maria Comallonga, 36a; Júlia Garcia, 44a; Clàudia Carretero, 58a; Júlia Sánchez, 63a; Júlia Monteagudo, 81a, i Laia Rosas, 91a.