El FC Barcelona Lassa acaba de comunicar que ha aconseguit els serveis del base nord-americana Phillip Michael Pressey per una temporada, amb opció a una segona.

Phil Pressey, de 26 anys i 1'80 metres d'altura, ja ha superat la revisió mèdica i formarà dupla en la direcció del joc barcelonista amb Thomas Heurtel.

Pressey es caracteritza per ser un bon defensor i a la vegada un bon complement per al seu equip en l'anotació. Prové del Santa Cruz Warriors, equip que participa a la Lliga de Desenvolupament.

Es va formar a la Universitat de Missouri (2010-13), i els Celtic li van estendre un contracte per dues temporades per jugar a Boston, amb 125 partits.

Fa dues temporades, va jugar en els Philadelphia 76ers (14 partits), Phoenix Suns (9 partits) i també la D-League, amb 31 partits amb els Idaho Stampede, segons dades facilitades pel FC Barcelona.

El curs anterior va participar amb els Santa Cruz Warriors, l'equip afiliat de Golden State Warriors, a la D-League. Va jugar 46 partits, amb una mitjana de 18 punts per partit.