L'Sporting de Portugal, rival del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions, no va fallar ahir i es va imposar sense gaire esforç a l'Estoril (2-1), gràcies a les dianes marcades per la jove promesa portuguesa Gelson Martins i per Bruno Fernandes abans del primer quart d'hora de partit.

Els lleons van sortir forts al camp i no van deixar que l'Estoril agafés ritme marcant-li dos gols: de Gelson Martins, al minut 4, i de de Bruno Fernandes, al minut 11, en un xut de falta.

Animat pel resultat, l'Sporting es va relaxar durant bona part del primer temps, un fet que va impulsar l'Estoril a pujar al terreny de joc rival i a tenir diverses ocasions clares de gol.

La diana visitant, però, no va arribar fins al tram final del partit: el brasiler Lucas Evangelista va superar Rui Patrício al minut 85. I en el temps de descompte, l'àrbitre va anul·lar dos gols: un marcat per l'holandès Bas Dost per a l'Sporting i un altre de l'Estoril, obra de Pedro Monteiro.

Amb aquest triomf, l'Sporting segueix líder, empatat amb 12 punts amb el Porto, que ahir va superar 0-1 el Braga. I en l'altre partit disputat ahir, el Boavista també va superar per la mínima l'Aves (1-0).