La selecció de Bèlgica, que va guanyar anit Grècia (1-2), es va assegurar la classificació directa per al Mundial 2018 i es converteix, d'aquesta manera, en el sisè conjunt que té garantida la seva plaça per a la cita el proper estiu.

El conjunt que dirigeix el català Robert Martínez, que es va assegurar el primer lloc i s'uneix a l'amfitriona Rússia, el Brasil, l'Iran, el Japó i Mèxic. Els belgues dominen la classificació amb 22 punts, vuit més que Bòsnia, a falta de dues jornades, mentre que Grècia queda tercera amb 13.

En el grup B, Suïssa continua líder després del seu triomf d'ahir a Letònia (0-3). Tres punts per darrere hi ha Portugal, que va sumar un triomf mínim a Hongria (0-1). I Andorra només va perdre 1-0 en la visita a les Illes Feroe. I al grup I, Croàcia es manté líder després de la seva victòria per la mínima (1-0) davant Kosovo, que només ha sumat un punt en set partits.

Patinada de França a casa

Al grup A, la selecció de França es va complicar la vida en no passar de l'empat sense gols a casa davant la dèbil Luxemburg. Ara els francesos sumen 17 punts, només un més que Suècia, que ahir va golejar Bielorrúsia (0-4). En la tercera posició del grup hi ha la selecció d'Holanda, que va superar Bulgària per 3-1.