Chris Froome va guanyar, va ampliar la diferència, però no va sentenciar la general de la Vuelta a Espanya. L'anglès, que desitja endur-se per primer cop la ronda espanyola després de tres segones posicions, va endur-se, com era previsible, la contrarellotge de Logronyo, de 40,2 quilòmetres, però no va poder allunyar l'italià Vincenzo Nibali més enllà dels dos minuts, una diferència recuperable si el britànic té un mal dia en qualsevol de les tres dues etapes de muntanya que falten.

Ahir va ser un bon dia també per a l'holandès Wilco Kelderman, que es manté en una còmoda tercera posició, tot i que Alberto Contador també va dur a terme una bona lluita contra el cronòmetre i té el podi a poc més de dos minuts. Froome va declarar, en acabar, que «estic molt feliç d'haver arribat aquí en aquesta situació, però demà tindrem un mur i encara falten jornades dures».

La primera serà avui amb l'arribada a Los Machucos, de categoria especial, amb rampes que arriben al 30% de desnivell i que atemoreixen més d'un, malgrat que no és una pujada gaire llarga. Abans, un port de segona i un altre de primera.