El Manchester City del santpedorenc Pep Guardiola segueix en estat de gràcia i ahir va golejar sense contemplacions (7-2) l'Stoke City en la vuitena jornada de la Premier League. Amb aquesta victòria, i gràcies a l'empat de l'United al camp del Liverpool, es col·loquen líders en solitari.

En deu minuts, els conjunt sky blue va deixar el partit, pràcticament, sentenciat gràcies als gols de Gabriel Jesús, Raheem Sterling i David Silva. Al segon temps, els de Guardiola es van deixar anar i van passar per damunt d'un fluix Stoke en defensa amb quatre gols més, obra de Jesús, Fernandinho, Sané i el portuguès Silva.

Pel que fa a la resta de la jornada, el Tottenham es va imposar amb més patiments dels esperats al modest Bournemouth (1-0) i ja pensa en el seu pròxim compromís de Lliga de Campions davant el Reial Madrid. Un solitari gol de Christian Eriksen van donar el triomf als de Londres. La victòria col·loca l'equip de Pocchetino a només tres punts del segon classificat, l'United de Mourinho. Sens dubte, tres punts importants que donen moral abans de visitar, el proper dimarts, el Santiago Bernabéu per enfrontar-se al Madrid.

L'Arsenal, sense Alexis Sánchez, va perdre al camp del Watford, una de les revelacions de la temporada (2-1). Els gunners es van avançar amb un gol de Mertesacker, però, arran d'això, els locals van dominar el partit. Wenger va intentar modificar la dinàmica del joc amb les entrades d'Özil i Giroud, però sense canvis.

Els dos principals rivals del City al títol van punxar en aquesta jornada. D'una banda, l'United de José Mourinho va treure un empat d'Anfield (0-0) davant el Liverpool, en un matx molt tàctic i poc vistós. Dues intervencions de de Gea van salvar els red devils d'un ensurt més gran.

Pitjor va ser per al Chelsea de Conte, que va caure al camp del Crystal Palace (2-1). Sens dubte la gran sorpresa de la jornada, després que els locals no havien sumat encara cap punt ni gol. Els visitants van acusar les baixes de Kanté i Morata i s'enfonsen a la classificació, fins a la quarta posició i a nou punts del líder, el City.