El Gimnàstic de Manresa va sumar tres punts molt importants en la seva visita al camp del cuer Peña Deportiva (0-1), tot i les dificultats durant els noranta minuts. La intensa pluja a l'inici del partit i la forta pedra que va obligar a suspendre momentàniament l'enfrontament durant mitja hora van obligar el conjunt de Fer-ran Costa a treure el millor de si mateix per endur-se alguna cosa positiva de les illes. El conjunt escapolat va demanar suspendre el partit a causa del mal estat del ter-reny de joc però l'àrbitre va denagar el permís i el partit va continuar. Eric Márquez va lesionar-se de gravetat al peu per culpa del mal estat de la gespa de la Peña Deportiva.

Tot i aquestes adversitats els visitants van disputar un partit molt seriós i van assimilar molt bé el que demanava al partit. Els jugadors de Ferran Costa van continuar desplegant una sòlida defensa i van concedir molt poc davant d'un conjunt local necessitat de punts. Els jugadors visitant van gaudir de bones oportunitats durant la primera meitat per desfer l'empat en el marcador però van estar desencertats de cara a porteria. Amb el resultat d'empat a zero gols es va arribar al descans.

A la represa els manresans van continuar amb el seu gran domini a pilota parada i al minut 50, en una falta lateral, els escapolats van avançar-se amb el 0-1. Alti va penjar a l'àrea una falta lateral i Escamilla no va perdonar i amb una gran rematada de cap va posar per davant el Gimnàstic.

L'equip de casa va avançar línies a partir del gol, però una jornada més, els jugadors del Nàstic van saber mantenir les embestides per aguantar el resultat i endur-se els tres punts. La setmana vinent el Nàstic rebrà la visita del Cornellà.