Segueix-nos a les xarxes socials:

WATERPOLO

El CN Minorisa femení es passeja amb el Barceloneta

El CN Minorisa femení es passeja amb el Barcelonetasimón noguera

L'equip femení del CN Minorisa es va mostrar molt superior al cuer Barceloneta a la seva piscina. En el primer quart, el resultat ja va ser un contundent 0 a 4. Encara més clar va ser el segon parcial, favorable a les manresanes per 0 a 6. Un 0 a 10 al descans deixava el partit dat i beneït, sense emoció pel que quedava. El CN Minorisa va treure el peu de l'accelerador, tot i que no va deixar d'imposar-se en els dos darrers quarts, per 0 a 2 i 2 a 4. El proper dissabte, les d'Àngel Peirón rebran el CN Badia, amb el liderat en joc entre les dues formacions.

El CN Minorisa B

Els equips B masculins del CN Minorisa i del CN Sant Feliu van jugar un partit discret que es va decantar a favor dels visitants per 3 a 8; va destacar el control de les defenses sobre els atacs. El primer quart va ser molt disputat i va acabar amb un 1 a 2 per als visitants. En el segon va continuar la mateixa tendència, tot i que només van anotar els del Baix Llobregat (0-1). Després del descans va arribar el marcador més ampli, un 1 a 3 ric en emocions. Amb el matx decidit, la darrera part va ser una repetició del període inicial (1-2).