Nit històrica a Manchester, on el City va continuar amb el seu ple de victòries a la Lliga de Campions. Ahir, però, només va poder derrotar el Feyernoord per 1-0, amb un gol d'Sterling al minut 88, quan ja era sobre la gespa Phil Foden, de només 17 anys. El santpedorenc Pep Guardiola el va fer debutar i el jove migcampista es va convertir en el futbolista més jove de la història del Manchester City de jugar a la Lliga de Campions.

També va ser una nit històrica a Sevilla, on el conjunt local va remuntar un 0-3 del Liverpool al descans i va acabar empatant en el temps de descompte amb un gol de Guido Pizarro. Al final, l'empat permet als andalusos mantenir opcions de ser primers de grup, encara que també podrien quedar eliminats.