El Súria va guanyar el líder del grup, la Pirinaica, i estreny la part alta de la classificació. Els blanc-i-negres van corroborar la bona línia de resultats i en una gran primera mitja hora de partit es van col·locar 3-0 en el marcador.

A partir d'aquí, els visitants van reaccionar i van començar a gaudir de les primeres ocasions de gol. Abans del descans, la Piri va escurçar el resultat, fet que deixava una segona part més igualada.

A la represa, els suriencs van recuperar el control, afavorits, a més, per una expulsió en el bàndol visitant. En aquesta segona part, el futbol no va ser tan vistós i el partit va arribar als instants finals amb el mateix resultat.

Cal destacar que, el proper diumenge, el municipal de la Riera del Tordell de Súria acollirà una sèrie de partits amb importants equips de categoria infantil. L'objectiu del torneigs és recaptar diners que aniran destinats a la Marató de TV3.