El València Basket continua sense remuntar el vol a l'Eurolliga, on comparteix la posició de cuer amb el Milà i l'Efes. Ahir, l'equip del santpedorenc Rafa Martínez va caure davant l'Estrella Roja (82-86) en un duel marcat per l'anotació de James Feldeine (26 punts), ex del Fuenlabrada.

Tot i que van recuperar alguns dels seus efectius, com Dubljevic (4 punts) i Abalde (12), el València va tornar a fer un partit poc consistent. L'Estrella Roja, que venia d'una mala ratxa, ha encadenat tres victòries seguides amb la d'anit a la Fonteta, i ja és a només una victòria dels play-off.

El conjunt serbi va començar dominant, però a poc a poc va perdre el lideratge. El València va agafar les regnes del partit i del marcador però no va saber rematar la feina, sobretot quan al tercer quart va obrir una escletxa que no va saber fer més gran.

Poirier, heroi del Baskonia

Un excels Vincent Poirier va ser el botxí de l'Anadolu Efes amb dos tirs lliures que van segellar la victòria del Baskonia a Turquia (81-82). D'aquesta manera, el conjunt basc va sumar un important triomf que l'acosta a les posicions de play-off: té un balanç de sis victòries i sis derrotes, el mateix que el Reial Madrid, l'equip que marca el tall amb els millors.

El pivot francès va signar un gran partit amb 16 punts, 12 rebots, 5 taps i 3 assistències, que van sumar 35 de valoració i van marcar el ritme del conjunt vitorià, que va superar el talent del quadre turc, que va tenir opcions de victòria fins al darrer instant.

El València va començar millor el partit (7-16), però l'intercanvi de parcials va fer que hi haguessin alternances en el marcador, sobretot a la segona meitat. I l'Efes es va arribar a escapar per 74-65, però l'equip de Pedro Martínez va saber reaccionar a temps.