Després de la bona acollida que va tenir l´any passat l´estrena d´aquesta competició, la segona edició de la Copa Nadal de la Catalunya Central de futbol sala ja és a punt. Enguany, la participació serà de vuit equips: Puig-reig, Castelterçol, Casserres i Navàs en el grup A, i Manlleu, Manresa FS juvenil, Oló i Solsona en el grup B.

Aquesta segona Copa Nadal s´iniciarà dissabte en dues seus, a Casserres (grup A) i a Manlleu (grup B9. Es jugaran sengles lliguetes i el primer de cada seu passarà directament a les semifinals. Les altres sis formacions hauran de jugar una repesca que tindrà lloc al pavelló del Pujolet la tarda del dissabte 6 de gener (sis partits des de les 17 h). D´aquí han de sortir els altres dos semifinalistes. La fase final està programada pel diumenge 7 de gener a Navàs amb les semifinals (17 i 18 h), el partit pel tercer lloc (19 h) i la final, programada per a les 19.30 h.

Cal recordar que l´any passat, el Solsona (Tercera estatal) es va erigir en el primer campió d´aquesta Copa Nadal després d´imposar-se al primer equip del Manresa FS (Segona B) a la tanda de penals (2-2 en el temps reglamentari).

El Calendari

Grup A: Puig-reig, Navàs,

Casserres i Castellterçol

Grup B: Manlleu, Manresa juv., Oló i Solsona

Dissabte 30 desembre

A Casserres

Puig-reig-Castellterçol 17 h

Casserres-Navàs 17.45 h

Casserres-Puig-reig 18.30 h

Navàs-Castellterçol 19.15 h

Puig-reig-Navàs 20 h

Castellterçol-Casserres 20.45 h

A Manlleu

Manlleu-Manresa juv. 17 h

Oló-Solsona 17.45 h

Solsona-Manresa juv. 18.30 h

Manlleu-Oló 19.15 h

Manresa juv.-Oló 20 h

Solsona-Manlleu 20.45 h

Dissabte 6 de gemer

Fase de repesca al Pujolet

Des de les 17 h

Diumenge 7 de gener

Fase final a Navàs

Des de les 17 h