Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | PRIMERA DIVISIÓ

El Betis queda fora de zona europea i victòria en el descompte de l'Alabès

Els visitants van quedar amb deu per expulsió de Chema al minut 31 en l'acció que va suposar el penal que va fallar Manu García

El Betis queda fora de zona europea i victòria en el descompte de l'Alabèslaliga.es

El Betis va perdre ahir una bona oportunitat per desplaçar l'Eibar de la setena posició, la que donaria accés a competició europea a causa de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla, en empatar a casa contra la Reial Societat (0-0). Els dos porters van ser els grans protagonistes del partit, sobretot el de la Reial Societat, el debutant Miquel Àngel Moyá, que ja a la primera part va evitar el gol dels verd-i-blancs en aturar una acció de Tello.

A la segona part, el partit va embogir i va recordar el 4-4 de la primera volta. Moyá va tornar a aparèixer per desfer una ocasió del mateix Tello i el dominicà Junior va enviar dues pilotes fora. En el tram final, però, va ser Adán qui va salvar un punt per al Betis a rematades d'Odriozola i Canales.

A Vitòria, l'Alabès va obtenir la salvació virtual i va permetre que Las Palmas atrapés el Llevant en derrotar-lo per 1-0 en un partit surrealista. Els visitants van quedar amb deu per expulsió de Chema al minut 31 en l'acció que va suposar el penal que va fallar Manu García. A la segona part, Munir va ser expulsat, dotze minuts abans del final, i quan tot semblava que finalitzaria amb empat, el central Laguardia va donar els tres punts al seu equip.