La Juventus va aconseguir una increïble classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions després de guanyar un partit (1-2) que tenia perdut i una eliminatòria que ja era complicada després del 2-2 de l'anada al Juventus Stadium. El Tottenham de Pochettino va dominar el partit durant vuitanta minuts, però va deixar dues vegades sols els davanters torinesos i ho va pagar amb l'eliminació. Com sol passar sovint en aquesta competició, l'ofici i l'experiència es fan notar.

Els anglesos van dur la iniciativa durant tota la primera part i van tenir en el coreà Son Heung-Min el seu millor home. D'ell va ser el gol, al minut 39, en rematar en semierrada una centrada de Trippier per la banda dreta.

La segona part va començar de manera similar. Allegri va fer dos canvis que no semblaven gran cosa, les entrades dels laterals Lichtsteiner i Asamoah, i va eixamplar el camp. En tres minuts, del 64 al 67, Higuaín va anotar l'empat, en rematar una deixada de Khedira després que Lichtsteiner centrés, i va donar la passada de l'1-2, en què Dybala va definir amb classe davant de Lloris. Fins al final, molta pressió, un gran xut de Son i un pal de Kane, però els Spurs queden fora del torneig.