L'Igualada va sumar la cinquena jornada consecutiva sense vèncer. Els igualadins, que han aconseguit dos dels darrers quinze punts, van empatar amb el Sants, un equip que s'ha situat a la part alta de la classifificació en les dar-reres jornades. El partit va començar amb poc ritme, tot i que en els primers minuts els dos equips es repartien les ocasions, de les quals destaca un xut al pal de Martí Just. Al minut 14 va arribar el primer gol, quan Fran Arévalo va aprofitar una bona passada d'Eric per definir molt bé davant el porter.

Amb l'1 a 0 es va arribar al descans. A la represa, el joc es va endurir i es va travar. Al minut 59, nou llançament al pal dels igualadins. El Sants va empatar de falta directa al minut 70, però, tres minuts després, Martí feia el 2 a 1 després de rebre una bona assistència d'Omar. Eren uns minuts esbojarrats, ja que al 78 el Sants aprofitaria un penal per igualar el marcador de nou (2-2). El matx estava obert i qualsevol dels dos equips s'hauria pogut endur els tres punts. Tot i això, els darrers minuts van ser locals però no van aconseguir l'empat, ja que el Sants estava tancat al voltant de la seva àrea. Amb el ja coneguit 2-2 es va arribar al final.