Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos bagencs es proclamen campions del MIC amb l'Espanyol

El surienc Arnau Puentes i el navarclí Ivan Garrido van aixecar el trofeu en categoria infantil

Dos bagencs es proclamen campions del MIC amb l'EspanyolMIC

El surienc Arnau Puentes i el navarclí Ivan Garrido van proclamar-se campions, el passat diumenge 1 d'abril, del prestigiós torneig "Mediterranean International Cup" (MIC) en categoria Infantil de segon any (nascuts el 2004), després de derrotar a la final al FCBarcelona per 0-1.

Els dos bagencs, actualment a les files del Espanyol, van aconseguir passar la fase de grups amb resultats molt contundents (10-1, 1-10 i 11-0). Tot i això, a setzens de final el conjunt blanc-i-blau va trobar-se emparellat amb el Gimnàstic de Manresa, un equip físicament superior que milita també a la màxima categoria catalana, la Divisó d'Honor. Malgrat això, un contundent 3-0 a favor dels "pericos" va permetre'ls passar de ronda.

A vuitens de final, el US Club Soccer's id2 National Team tampoc va tenir res a fer contra els barcelonins i va ésser derrotat, altre cop, per 3-0. Així doncs, el conjunt català es va plantar a quarts de final de la Mediterranean International Cup "sense grans patiments".

A aquesta ronda rebien a la U.E. Sants, el tercer classificat del grup 4 de Preferent. La diferència de categoria va notar-se, fins al punt que a la mitja part del matx hi havia una diferència de tres gols favorables als blanc-i-blaus. El partit va acabar amb un contundent 5-0, i, per tant, amb el pas a semifinals dels barcelonins. La feina estava feta fins al moment, i només els tocava saber el creuament que tindrien, que vindria del partit entre l'Atlètic de Madrid i el Shaktar Donetsk.

Finalment van ser els "colchoneros" els que van aconseguir passar de ronda, i el quadre final del torneig va estar format pel FCBarcelona, el Girona, l'Atlètic de Madrid i el RCD Espanyol: tres equips catalans a les semifinals del torneig.

Els culers, que compten a les seves files amb el santfruitosenc Jan Oliveras, van aconseguir derrotar als gironins per 4-0, mentre que els "pericos" van fer el mateix i van aconseguir el bitllet per la final guanyant als madrilenys per 3-0.

A la final, doncs, es va viure el denominat "derbi català". Espanyol i Barça arribaven imbatuts al Nou Estadi de Palamós, i ambdós equips amb l'objectiu d'alçar-se amb el trofeu de campions del MIC.

L'ambient a l'estadi era gairebé immillorable. A les files blanc-i-blaves començava jugant Ivan Garrido com a migcampista titular.

El partit començava amb un Espanyol molt tancat al darrere i amb un Barça seguint el seu "ADN propi". Els culers movien la pilota sense que els pericos poguessin fer res de res. Quan els blanc-i-blaus recuperaven la pilota no sabien què proposar, i la pilota era recuperada pels blaugrana. Així van ser els primers 25 minuts. A la represa van entrar al terreny de joc els altres dos bagencs: Jan Oliveras i Arnau Puentes. L'Espanyol, que a la primera part tant sols va rematar un cop a porteria, va aconseguir avançar-se als tres minuts de joc i, a partir d'aquí, va jugar amb el marcador a favor els 22 minuts restants de partit.

El FCBarcelona no va saber trobar opcions per batre la porteria perica i el trofeu va quedar en mans de l'Espanyol, amb el resultat final de 1-0. Així doncs, el navarclí Ivan Garrido guanyava el seu segon MIC, mentre que el surienc Arnau Puentes el guanyava per primer cop amb el RCD Espanyol.

Prem per veure més contingut per a tu