Les noies júniors del Bàsquet Joviat van perdre l'opció de quedar segones del grup B de Preferent, i amb aquesta derrota també van deixar escapar el factor camp a favor en les fases de permanència de la categoria, pel proper any.

En general, les manresanes ja no van fer una bona sortida, ja que la manca de ritme defensiu i els dubtes i errades en atac, van condicionar un 2-11 favorable a les jugadores de Lleida, que van saber veure la poca agressivitat manresana i s'en van beneficiar imposant un ritme alegre en atac imparable pel conjunt local.

El segon període va ser una calca del primer, el domini el va mantenir el CB Lleida, mentre que la Joviat sempre va anar a remolc.

Amb la represa, els dos equips van imposar defenses zonals, però la Joviat no va trobar la manera d'atacar-la ja que no va tenir encert des de la línia de triple, però tampoc les lleidatanes, que van buscar sempre l'u per u.

Es va arribar al darrer període amb un avantatge favorable a les visitants (41-33), però les bagenques eren conscients que el partit no estava sentenciat, així doncs va arribar la reacció local que, a falta de 2 minuts, gràcies a dos triples i una bona defensa de les noies de Manresa, van aconseguir empatar el partit a 46.

Finalment, però, dues errades sota cistella local i dues faltes personals que beneficiaven el conjunt visitant van fer que el partit, i els dos punts, se n'anessin cap a terres lleidatanes.