El Puig-reig i el Navàs s'enfrontaven en un duel de la part mitjana de la taula. Els navassencs van fer un millor inici i van aprofitar una badada defensiva dels locals per fer el primer gol del partit. Tot seguit l'equip es va tancar i el Puig-reig va fer un pas endavant. Malgrat disposar de moltes ocasions, el Navàs va saber mantenir el marcador amb el 0-1 al descans.

A la represa, el matx seguia molt travat i això no ajudava al Puig-reig. Un canvi en el sistema de joc va aclarir les idees dels locals que van tornar a generar perill ofensiu. En els darrer quart d'hora de partit, dues jugades d'estratégia van suposar els dos gols del Puig-reig que capgiraven el marcador i que donaven els tres punts als locals.