El Reial Madrid va fer anit un pas de gegant per ser a la final de la Lliga de Campions, el proper 26 de maig a Kiev, després de superar per 1-2 un Bayern de Munic que va pagar car la seva manca de punteria a la primera part, quan va perdre dos jugadors per lesió. Massa contratemps per al conjunt muniquès, que va veure com el Madrid aprofitava les seves errades per avançar-se en l'eliminatòria amb un triomf valuós.

Ben aviat ja es va veure que la sort no era al costat dels alemanys: al minut 8, l'exmadridista Arjen Robben es retirava lesionat i en el seu lloc entrava un ex del Barça, Thiago Alcántara. Un cop inicial del qual el Bayern es va refer, ja que va ser l'equip que més perill va crear al primer temps. Però, de totes les incontables ocasions que va generar, només en va transformar una. Kimmich va obrir el marcador poc abans que el Bayern perdés un altre jugador per lesió, el central Boateng.

I, poc abans del descans, en una de les úniques ocasions del Madrid, va arribar l'empat, obra de Marcelo amb un xut des de la frontal. Una diana que no reflectia els mèrits dels dos equips al primer temps però que deixava ben clar l'esperit competitiu i la sort que acompanya el Madrid a la màxima competició europea.

Una errada, un gol

I a la segona meitat va arribar la sentència madridista en aprofitar una greu errada del brasiler Ra-finha, que va regalar una pilota i va possibilitar un contraatac letal culminat per Asensio. Un 1-2 que deixa el Bayern tocat. I encara hauria pogut encaixar un gol més, però Cristiano va veure com li anul·laven una ocasió materialitzada per mans. I, mentrestant, el Bayern busca un gol de l'empat amb més desig que encert.