La corredora de Rajadell Walia Caler (Avinent Manresa) va aconseguir la tercera posició absoluta en la segona edició del Trofeu dels Pirineus 2018 Canicross Stage Race. Caler, que competia amb els seus dos gossos, el Ragnar i el Bang, va completar les quatre etapes de la prova amb un temps de 1.58.50, mentre que la vencedora de la competició, Laia Alsina, ho va fer en 1.45.17.

La primera etapa era de caràcter nocturn i tenia un recorregut de 8 quilòmetres i 315 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Espot. La rajadellenca, amb el Ragnar, va finalitzar segona. L'etapa següent tenia 6,4 km i 306 m de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Rialp, i la cor-redora de l'Avinent Manresa, que va competir amb el Bang, va acabar tercera. Tot seguit, la propera etapa es va dur a terme a l'estació d'esquí de fons de Lles de Cerda-nya i tenia 3,2 km i 55 m de desnivell. Caler, amb el Ragnar, va ser quarta. Finalment, en la darrera etapa, de 3,95 km i 70 m de desnivell i amb sortida davant el refugi del Cap del Rec, la rajadellenca i el seu gos Bang van creuar la línia d'arribada en segona posició.