Kelme serà el nou patrocinador tècnic de l'Espanyol com a mínim fins al mes de juny de 2022, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava a través d'un comunicat.

El director general corporatiu blanc-i-blau, Roger Guasch, i el conseller delegat de Kelme, Carlos García, han signat l'acord. "Aquesta esponsorització consolida el nostre posicionament com la marca espanyola de referència en LaLiga", ha afirmat el dirigent de la marca tèxtil.

De la seva banda, Guasch ha mantingut que aquest acord permet "múltiples possibilitats" de comercialització i expansió. "El poder compartir camí amb una marca espanyola amb tan destacada presència a Àsia, un mercat estratègic per a nosaltres, dóna un valor encara superior a aquest aposta comuna", ha assegurat.

En realitat, una de les parts més importants d'aquest vincle és l'expansió de les dues marques, Kelme i Espanyol, en el mercat asiàtic.

De fet, Kelme patrocina actualment el 70 per cent dels clubs professionals de futbol i confia que relacionar-se amb l'entitat catalana, que compta amb un propietari xinès, impulsi aquesta dinàmica.

Les noves equipacions per a la temporada 2018-19, segons ha explicat el club, seran presentades a principi del mes de juliol a Barcelona.