Segueix-nos a les xarxes socials:

TRIATLÓ

El CN Minorisa s'adjudica el títol català de relleus per equips a Pineda de Mar

Entre els esportistes de l'escola del CN Minorisa, en destaca la tercera plaça de la cadet Aïda Alsina

El CN Minorisa s'adjudica el títol català de relleus per equips a Pineda de Mararxiu particular

La secció de triatló del CN Minorisa ha aconseguit aquest cap de setmana un nou èxit esportiu en proclamar-se campió de Catalunya de triatló per relleus, en una prova també puntuable per la lliga catalana de clubs que va tenir lloc a Pineda de Mar.

La formació manresana va dominar de prinicipi a fi una competició de distància esprint (300 m de natació, 7 km de ciclisme i 2 km de cursa a peu). Cada equip participava amb tres corredors que havien de completar un triatló sencer cadascun. El CN Minorisa va sortir amb Guillem Clavel, que va finalitzar la prova en pirmera posició, i li va passar el relleu a Iñaki Baldellou, que encara va ampliar més la diferència respecte al club provisionalment segon classificat, el Tricbm Calella , en més d'un minut. Arnau Montiel va ser el tercer rellevista i va saber administrar la diferència, en imposar-se amb autoritat sobre el Flor de Triatló, que va ser finalment segon, i el Distance, que va ser tercer, en superar el Tricbm Calella, que va ser quart.

El Fastriatló, el gran rival del CN Minorisa en la lluita per la victòria final a la lliga de clubs de la màxima categoria, va tenir una actuació discreta i només va poder ser desè. També es va disputar una prova open, en la qual l'equip masculí del CN Minorisa va aconseguir la tercera posició, amb Jordi Vidal, Amans Redcondo i Marc Comellas. També excel·lent actuació de l'equip open femení, format per dues integrants del CN Minroisa, Núria Noguera i Núria Prat, que, amb l'olotina Clara Aulinas, van aconseguir la victòria i, fins i tot, fent millor temps que el conjunt que es va proclamar campió de Catalunya femení.

Al final de la jornada a Pineda de Mar, es va disputar una prova infantil i cadet amb diversos esportistes de l'escola del CN Minorisa, de la qual destaca la tercera plaça de la cadet Aïda Alsina.

Prem per veure més contingut per a tu