Segueix-nos a les xarxes socials:

POLIESPORTIU

Manresa ja té els vint candidats a millor esportista

El jurat de la Nit ha fet públics els finalistes que opten al premi gran de la gala que tindrà lloc el dia 19 de juny al Kursaal

Manresa ja té els vint candidats a millor esportista

Quan queda menys d'una setmana per a la celebració de la 48a edició de la Nit de l'Esportista de Manresa, el jurat ha donat a conèixer el noms dels vint finalistes que opten al premi més destacat d'una gala que, sota l'organització del Beisbol Club Manresa i de l'Ajuntament i amb el suport de l'Obra Social de La Caixa, tindrà lloc dimarts que ve, 19 de juny, al Kursaal.

La llista inclou esportistes de catorze especialitats esportives: el ball esportiu (Guillem Pascual i Rosa Carné), l'atletisme (Mònica Clemente i Mar Juárez), el bàsquet (Jordi Trias), l'automobilisme (Moi Torrallardona), la boxa (Melania Sorroche), el waterpolo (Sergi Mora), la natació (Arnau Rovira), la gimnàstica artística (Andrea Carmona, Carla Font i Thierno Boubacar), el parapent (Xevi Bonet), el futbol sala (Carles Corvo), l'skeleton (Ander Mirambell), el tir de precisió (Mercè Mas, Josep Perarnau i Joaquim Deliseu), el trampolí (Cristina Masfret i Marc Torras) i el motociclisme (Toni Elías).

També s'han publicat els finalistes per al premi de millor jove (fins a 18 anys), que són un total de 28, i el de millor veterà (10).

La gala, que serà presentada per Jordi Melich, començarà a 2/4 de 9 del vespre i inclourà l'actuació de Maria Arenzana, cantant lírica i de jazz, pianista i compositora dels himnes del Beisbol Club Manresa, acompanyada per Gustavo Fantino Quartet. El pregó anirà a càrrec de Joaquim Roca i Fainé, el primer president que va tenir el Beisbol Club Manresa. Les entrades es poden adquirir, al preu de 12 euros, a les taquilles del Kursaal de dimarts a diumenge de les 6 a les 9 del vespre i el dissabte al matí (de les 11 del matí a la 1 del migdia). També trucant al telefon 93 872 36 36 i per Internet a la web www.kursaal.cat.

Pel que fa a guardons especials, el Premi Bages Manel Estiarte a una trajectòria a un esportista de la comarca, serà per al surienc David Gallego, que enguany ha debutat com a entrenador de Primera Divisió amb l'Espanyol.

El premi a l'esport escolar Andreu Vivó serà per a les germanes Kautar i Laila Azraf per la seva impecable trajectòria a la fase comarcal de cros escolar que organitza el Consell Esportiu del Bages i a la fase final catalana, on van quedar primera i tercera, respectivament. I el premi Josep Maria Pintó a una dedicació especial serà per a Manel Sánchez, vinculat 36 anys al Centre d'Esports Manresa, 15 de president i fa uns temps recopila material del club per al seu museu.

Prem per veure més contingut per a tu