Segueix-nos a les xarxes socials:

ENDURO | CAMPIONAT D'ESPANYA

Garcia no pot acabar la prova de Torre del Bierzo per una forta caiguda

A la segona, diumenge, tenint en compte el seu estat físic, el surienc no va poder competir

Garcia no pot acabar la prova de Torre del Bierzo per una forta caigudaarxiu particular

Gust agredolç per al surienc Josep Garcia a la quarta prova del calendari del campionat d'Espa-nya d'enduro, celebrada a la localitat lleonesa de Torre del Bierzo.

El primer dia de la competició, dissabte, i després de mostrar un autoritat impecable, amb sis de les dotze especials dominades, Josep Garcia es va adjudicar una important victòria amb caigudes incloses. En la tercera crono i quan era líder, el pilot de KTM va caure però sense gaires conseqüències. En la segona volta del ral·li, Josep Garcia va tornar a caure, aquest cop per un barranc de més de 10 m d'alçada. Malgrat el dolor en molts llocs, sobretot a la melsa, el surienc va decidir acabar la primera jornada.

A la segona, diumenge, tenint en compte el seu estat físic, Garcia no va poder competir. Malgrat això, continua al capdavant de la general escratx, empatat a punts amb l'urgellenc Jaume Betriu. A la classificació d'enduro 1, Garcia és ara segon a cinc punts del nou líder, Victor Guerrero.

Garcia va comentar que «estic molt content amb la meva actitud perquè malgrat els cops, he pogut acabar la primera jornada i mantenir la primera plaça. El segon dia ha estat impossible sortir. Tinc la melsa tocada i ara cal recuperar-me. Segur que tornaré més fort».

Prem per veure més contingut per a tu