Marc Viladrich és de Fonollosa i en la seva primera temporada com a tècnic de futbol amateur ha aconseguit un ascens. En la seva trajectòria va estar fa dos anys al Mercantil, mitja temporada al Jabac i nou anys al CE Manresa.

Una temporada rodona en la seva primera experiència com a tècnic d'un primer equip sènior. Li preocupava el fet de no tenir bagatge en el futbol amateur?

Sí, una temporada magnífica, d'aquelles somiades per tot entrenador i jugador. No he tingut mai la sensació de preocupar-me per no tenir experiència. He estat en categories base molt exigents on l'objectiu era salvar categoria. Em sentia preparat per competir. Et crea dubte el fet d'entrenar gent adulta, però estava còmode.

Els jugadors destacaven que la clau de l'ascens ha estat la unió del vestidor i la gran connexió amb l'afició.

Sí, sens dubte. Dels millors on he estat. Hi ha una base de vestidor que fa molt temps que juguen junts. El fet que ho demostra és que al principi no arribaven els bons resultats, però ningú va perdre la confiança, tothom va entrenar més fort que mai.

Què ha intentat inculcar als jugadors durant la temporada?

Sempre em marco que els equips siguin competitius. Abans de parlar de la forma de jugar, crec que s'ha d'aconseguir que l'equip sigui competitiu. Sóc un entrenador que m'agrada molt l'ordre, que defensivament l'equip estigui ordenat, perquè sempre tens més opcions a l'hora d'atacar. M'agrada que l'equip sigui intens, tenir capacitat de recuperar la pilota ràpidament i després mantenir-la.

La temporada vinent, d'entrada, quin objectiu us marqueu?

Està clar que anem a una categoria nova. Per a molts jugadors que ja van tenir l'experiència de fa dos anys no va ser molt bona, però és un punt a favor perquè es coneixen la categoria. Hem de ser ambiciosos i competitius al màxim. En tot cas, quan comenci la lliga ja es veurà on estem.

Es preveuen molts canvis a la plantilla?

Partim d'una base de la qual s'ha de confiar, primer perquè ha estat un any bo, però hem de ser conscients que anem a categoria més alta i hem de reforçar posicions en què som una mica més dèbils.