La presència de Gaby Cairo al campus d'estiu del Club Hoquei Navarcles, celebrat la setmana passada, ha propiciat que s'esgotessin les places disponibles. Amb anterioritat, Cairo i el Navarcles van organitzar unes colònies per Setmana Santa que van atreure vint i escaig jugadors. La jornada de portes obertes del 16 de juny va tenir una requesta similar.

Manel Dorado, vocal de la directiva navarclina assenyala que «el campus ha estat un èxit rotund. Hi han assistit 38 joves de tot el Bages i d'altres indrets de Catalunya». «La presència de Gaby Cairo és un reclam. Hem rebut sol·licituds d'informació de clubs de Mollerussa o Gijón», conclou.

Consolidada la relació entre l'exjugador del Barça i el Navarcles, l'entitat es planteja incrementar el número d'equips base i reactivar l'equip sènior femení. A més, Manel Dorado anuncia que «la propera temporada tots els equips del CH Navarcles tindran tècnics amb experiència a l'OK Lliga». Pel directiu, retenir Gaby Cairo és possible gràcies a «les relacions interpersonals». «Realment, hem connectat», conclou.