El primer equip masculí del Nou Bàsquet Olesa, dirigit un any més per Josep Maria Òrrit, ha començat la pretemporada amb quatre cares noves: Ignasi Expósito (CB Esparreguera), Javi Cáceres (CB Martorell), Chacho (CB Castellbisbal) i Josep Alemany Many (CB Martorell).

De la plantilla del curs passat, continuen Albert Fontanals, Marc Fontanals, Enric Aliaga, Albert Pascual, Albert Nafria, David Checa, Salva Claramunt i Pol Dòria. Les úniques baixes han estat Jordi Matas i Cesc Clanchet.

Els olesans disputaran quatre amistosos aquesta pretemporada: davant el CN Terrassa (2 de setembre), l'Sfèric Terrassa (8 de setembre), el CE Sant Nicolau (18 de setembre) i el CN Ter-rassa (26 de setembre). El Nou Bàsquet Olesa prepararà durant cinc setmanes l'estrena a la competició oficial, prevista per al 30 de setembre, a casa, davant l'AD Torreforta.

D'altra banda, el Club Bàsquet Navàs, també equip de Primera Catalana, iniciarà la pretemporada avui. Els navassencs s'estrenaran el 29 de setembre a la lliga contra el Sedis Hidrology.