El Juvenil A del FC Barcelona va treure un valuós empat del camp del Tottenham per mantenir el liderat del seu grup a la UEFA Youth League. Els blaugranes, vigents campions de la competició, sumaven així quatre punts en dues jornades. Després de debutar amb una victòria contra el PSV Eindhoven al Miniestadi, el conjunt de Denis Silva va esgarrapar un punt contra els anglesos en un duel igualat.

El Tottenham va començar amb una pressió intensa que va ofegar el joc ofensiu del Barça. Els nois de Denis Silva, a poc a poc, van anar guanyant consistència com a equip i van passar de dominats a dominadors. Abel Ruiz va donar els primers avisos. Al minut 20 va fer un xut que va taponar Brown en última instància i, en el 21, no va arribar a un centre de Konrad al segon pal. La tercera arribada, però, va suposar el 0-1. Rojas, de cap, va inaugurar el marcador al minut 24 en rematar una falta llançada per Guillem des de la banda dreta.

Els locals van reaccionar i van poder fer la igualada just abans del descans per mitjà de Richards, que va batre Tenas amb una precisa mitja volta. Res va poder fer el porter blaugrana davant el potent xut, que es va colar per la seva esquerra i per l'escaire.

A la represa, el Barça va ser l'equip més dominador i, en el tram final, Abel Ruiz va disposar d'una bona ocasió per donar la victòria als blaugranes però la seva rematada es va perdre fregant el pal. Els blaugranes van acabar amb la sensació d'haver-se deixat dos punts.