El Club Bàsquet Vilatorrada va estrenar el caseller de victòries al grup 2 de Primera Catalana després de vèncer a la seva pista el Club Natació Terrassa per un resultat final de 77-63.

En el primer quart va predominar l'igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (19-18 al final del mateix). En el segon període, els jugadors dirigits per Josep Morera van aconseguir minimitzar l'aportació ofensiva dels homes importants del rival i van agafar onze punts de diferència a la mitja part de l'enfrontament (40-29).

Domini clar dels bagencs

En la segona meitat, els jugadors de Sant Joan de Vilatorrada van dominar de cap a peus el duel i van controlar els intents visitants d'apropar-se en el marcador gràcies al bon percentatge en els llançaments de tres punts. Es va arribar al final del tercer quart amb un marcador de 55-48.

En els darrers deu minuts la tònica va ser pràcticament la mateixa i els bagencs es van mantenir sòlids per assolir la victòria. En la propera jornada, el Club Bàsquet Vilatorrada tornarà a jugar a la seva pista, aquest cop davant el Sant Nicolau sabadellenc, que ahir va tombar l'altre equip de Terrassa, l'Sferic, per 66-63. El matx es posarà en marxa el proper dissabte, 13 d'octubre, a partir de les vuit del vespre.