? L'estrena de l'AD Colo Colo Saragossa a Segona Divisió ha reportat dues victòries i dues derrotes a l'equip dirigit, per vuitena temporada consecutiva, per Alfonso Rodríguez. Els aragonesos van debutar a la categoria golejant a La Granja el corunyès Noia Portus Apostoli (5 a 1), el dissabte 15 de setembre. El tècnic saragossà assenyala que «la primera meitat va ser igualada i al descans el marcador registrava un mínim dos a un». Tres gols de Paulo Trasobares a l'inici de del segon període van dictar sentència. Una setmana després, a Elx, el Colo Colo va encaixar una clara derrota (4 a 0). «Vam encarar el partit a l'expectativa i el vam tancar amb l'amargor de no haver proposat tot el nostre futbol sala», reflexiona Rodríguez. La visita del filial blaugrana a Saragossa va reportar als aragonesos una nova derrota (1 a 5). «Però en finalitzar el partit, sabíem que ens havíem retrobat amb el nostre joc» emfatitza l'entrenador aragonès. El seu equip va tenir opcions de puntuar fins al darrer minut, quan va encaixar el quart i el cinquè gols catalans. Dissabte, els aragonesos van remuntar un inquietant 2 a 0 advers a casa del Gran Canaria FS, a la segona part, per signar un meritori segon triomf (2 a 3).